Porissa alkaa heittokoulu syksyllä 2024! Ilmoittaudu nyt!

Heittokoulu koostuu kahdestakymmenestä (!!) harjoituksesta talven ja kevään aikana!

Kouluttajina toimivat keihäänheiton nuorten arvokisamitalisti ja viime kesän alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskisojen viidennen sijan ottanut Rebecca Nelimarkka, kiekonheiton nuorten arvokisaedustaja Sanni-Maria Mäkelä ja Pinja Nieminen sekä apurina satunnaisesti häärivä Samu Myllymaa! Eli nyt mukaan piirin innokkaimmat nuoret heittäjät treenaamaan yhdessä! Seura tekee kaltaisekseen ja heitot pitenee treeniporukassa!

Heittokoulu kokoontuu perjantaisin Karhuhallilla kaksi tai kolme kertaa kuukaudessa, riippuen karhuhallin varauksista kevääseen saakka. Keväällä jatketaan ulkona Porin moukaripörssissä,kun kelit sen sallivat, ennakkoon ilmoitettuina päivinä siten, että 20 harjoituskertaa saadaan täyteen. Kellonajat ja muut täsmentyvät kun nähdään millainen ryhmä tulee. Harjoituskerrat ilmoitetaan hyvissä ajoin whatsapp-ryhmässä.

Heittokoulu on tarkoitettu 2014 syntyneille ja vanhemmille. Minimivaatimus koulun järjestämiselle on noin 10 nuorta ja maksimi noin 20 nuorta. Ainoa suosituksena olisi, että osallistuja olisi kilpaillut aiemmin jossain heittolajissa.

Heittokoulun hinta on 140 €, mutta jos urheilija on mukana startti- tai piirileirityksessä niin hinta on 120 € eli alennusta luvassa ahkerasta urheilusta! Eli vain 6-7 € per harjoitus. Muista siis ilmoittaa, jos olet mukana leirityksissä!

Ilmoittautumiset 27.10.2024 mennessä samu.myllymaa@gmail.com

Myöhemmin tulee Suomisportin kautta linkki, johon heittokoulu maksetaan.

Heittokoulun tavoitteet talvella

– Oppia monipuolisesti eri heittolajien osaharjoitteita

– Oppia harjoittelemaan kuten heittäjä eri heittolajeja

– Parantaa heittotekniikkaa

– Vahvistaa tarvittavia lihasryhmiä

Heittokoulun tavoitteet keväällä

– Oppia omien heittolajien kokonaissuorituksia

– Heittotekniikan ja oikeiden heittomäärien oppiminen

– Parantaa nopeus- ja räjähtävyysominaisuuksia