Satakuntaan neljä mitalia Kalevan Kisoista

Satakuntalaiset urheilijat saavuttivat yhteensä neljä mitalia Vaasassa käydyistä Kalevan Kisoista. Kankaanpään seudun Leiskun Arttu Kangas voitti mestaruuden kuulassa uudella ennätyksellään ja kauden kotimaisella kärkituksella 19.07. Vammalan seudun Voiman Minna Haka-Risku savutti hopeat sekä 5000 että 10 000 metrin juoksuista. 5000 metrillä kilpailun voitti HKV:n Minna Lamminen ja 10 000 metrillä Karhulan Katajaisten Oona Kettunen. Tuomas Seppänen oli pitkään kiinni moukarin mestaruudessa, mutta kisan viimeisellä heitolla David Söderberg nousi voittoon viiden sentin erolla. Tuomas Seppäsen hopeatulos oli 74,03.

Seuraavassa vielä listaus kaikista pistesijan saavuttaneista satakuntalaisista Vaasan Kalevan Kisoissa:

M kuula
1. Arttu Kangas KanksLei 19,07
M moukari
2. Tuomas Seppänen NoormNo 74,03
N 5000 m
2. Minna Haka-Risku VammsVoi 16.14,48
N 10 000 m
2. Minna Haka-Risku VammsVoi 34.50,71