Lasten yleisurheiluohjaajakurssi Kankaanpäässä 14. & 24.5.

Järjestämme Kankaanpäässä lasten YU-ohjaajakurssin 14. ja 24.5.

Kurssin jälkeen kurssilainen osaa suunnitella ja ohjata seuran 7 – 11-vuotiaiden urheilukoulua huomioiden lasten fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen kasvun sekä kehityksen. Kurssin aiheina ovat mm. lasten ohjaaminen ja harjoituksen johtaminen, lasten urheilun perusteet sekä yleisurheilun lajiopetus.

Lisätietoja kurssin esitteestä:

LYK Kankaanpää kutsu toukokuu 2015

 

SUL:n kilpakävelykiertue 19.4. Lempäälässä

SUL:n järjestämä kilpakävelyn teemakiertue laskeutuu Hämeeseen ja Lempäälään sunnuntaina 19.4. klo 13-17.  Teemapäivä koostuu kahdesta osasta, joihin voi osallistua joko molempiin tai vain toiseen:

13.00 –  14.30 Kilpakävelyn ohjaaminen ja kilpakävelytoiminta seurassa
14.30 –  17.00 Kilpakävelyn piirituomarikoulutus

Ohjausosion kouluttajana on kilpakävelijä Jarkko Kinnunen. Osio koostuu lyhyestä luokkahuonekoulutuksesta sekä ohjausdemosta kentällä.

Kävelytuomarikoulutuksen pitää Markku Ruonavaara. Koulutus antaa pätevyyden toimia tuomarina kävelykisoissa.  Lisätietoja kilpakävelyn tuomarikoulutuksesta saa osoitteesta http://www.kilpakävely.fi/koulutus_tuomarikoulutus.html

Tässä on myös satakuntalaisten seurojen lasten ja nuorten toiminnasta vastaaville, ohjaajille ja valmentajille ja kaikille kilpakävelystä kiinnostuneille mahdollisuus tulla sparraamaan näkemyksiään kilpakävelyn ohjaamisesta valtakunnan ykköskävelijän kanssa. Seuroille tämä on mahdollisuus saada mäkilähtö kilpakävelytoiminnan ja -kilpailutoiminnan käynnistämiseen tai virkistämiseen. Muistattehan, että kilpakävely on tänä vuonna Vattenfall-seuracupissa lajina paitsi piirikilpailuissa myös finaalissa.

Lisätietoja päivästä Markku Ruonavaaralta 040 5274671 markku.ruonavaara@lekiyu.net ja ilmoittautumiset samaan osoitteeseen perjantaihin 17.4. mennessä.

Tilaisuus pidetään Hakkarin koulun tiloissa ja urheilukentällä. Opastus Hakkarin liikuntahallin pääovelta Ahertajantie 3 (https://goo.gl/maps/fLqvL).